B·O·G er en genbrugsbutik, som er specialiseret i bøger, noder, musikalier m.m. Butikken er en del af en grænseoverskridende bogby med udsalgssteder i Tønder i Danmark og Aventoft i Tyskland. B·O·G skal ikke tjene penge, blot kunne betale husleje, og forbrugsafgifter m.m. Et evt. overskud vil gå til litterære arrangementer i grænseregionen.

Ideen med en bogby er at undgå, at folk skrotter deres bøger eller sender dem til destruktion. I stedet kan man aflevere dem til os. Vi vil da udbyde dem til salg i vores butikker, og hvis der er nogle, som er så ringe, at de ikke kan omsættes til vores meget lave priser, så lad os om at kassere.

Vi er ikke smagsdommere. Vi er en gruppe frivillige, hovedsageligt pensionister, som gerne vil redde bøgerne og gerne stimulere folks læselyst i bredest mulige forstand.

VI HAR DET STORE UDVALG!!!!! I butikken i Søndergade i Tønder har vi p.t. ca 40.000 bøger, som udgør en jævn blanding af fag- og skønlitteratur.

Bag B·O·G står en støtteforening. Vi ser gerne flere medlemmer. Er du interesseret i at blive medlem, så send en mail til info@b-o-g.eu, ring +45 74 72 71 73 i butikkens åbingstid, eller henvend dig i butikken.